Vårsolen värmer gott just nu

Nog är det så< alltid, att solen värmer på gott emellanåt. Och det här är också en av de svåraste tiderna på året att klä sig. Är det inte för kallt så blir det för varmt.

Hur som, mina fotopromenader fortsätter oförtrutet, även om solen gör det svårare att få fina bilder. Skuggor och kontraster ställer till det hela tiden. Det blir som svart, vitt och grått nu innan färgerna kommer och solen står lite högre. Nåja, våren är en tid då jag ofta blir oerhört trött och orkeslös. Ja just det, då också! Dock tycker jag att B-12 vitaminerna gjort lite nytta nu efter en tids knaprande av dem.

väntar på en färgrikare tid
Jag njuter av värmen och väntar på en färgrikare tid

Och i brist på någon annan att fotografera, eller något knasigt i den lilla staden jag bor i så får det bli en bild på mig själv.. ja en selfie typ! Men hur tusan får man skärpa då man fotar sig själv egentligen…. ? Nu ska jag samla mer energi för en dag i morgon också. Kanske kommer det något spännande framför kameran då eller så somnar jag på en stol i solen..

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail