Urusel bloggare

Ja jag vet.. jag är urusel på att blogga.

Det är jättetråkigt att du kommer på sidan av mitt liv just nu käre bull.se. men så kan det bli när jag inte hittar något att berätta för dig..

För efter 25 år dog plötsligt glöden, hängivenheten och fanatismen bort till ett intresse jag trodde skulle finnas där hela mitt liv. Men, idag, känner jag mig ganska belåten med att bara vara amatörfotonördig pensionär. En sån där gubbe som ränner runt på stan och hoppas på att få se något sensationellt.

Det passar mig perfekt. Jag roar mig med att fotografera den lilla staden jag bor i, skrämma livet ur stadens innevånare genom att hälsa på dem, titta på dem och även ta en eller annan bild på dem 🙂  (Jodå, de gamla väluppfostrade årgångarna av staden innevånare hälsar allt artigt)

Det fina numera är ju att jag upptäckt lugnet, harmonin och glädjen av att inte ständigt driva på mot mål som ändå är omöjliga att nå för en som som jag. Jag kan också, om jag vill, som pensionär alltså, ta mig rätten att bli lite gnällig på sånt som möjligen stör mig, tror jag.. eller nått. Ja jag vet inte egentligen.. men möjligheten finns ju där.. hehe 🙂

Nähä, nu är det dags för rullatorrace igen.. på återhörande!

Here comes trouble!
Here comes trouble!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail