Trumvirvel…… Mitt nya projekt!

Efter de senaste månadernas märkliga händelser och rent omöjliga vägval så bestämde jag mig för att backa helt och fullt. Jag valde att avveckla alla mina projekt till förmån för min själv. Det som en gång var så klart och tydligt drunknade i en dimmig sörja där fokus, målmedvetenhet och glädje helt enkelt dog ut.

Jag valde att inte ta striden för att bevara något som dog bort inom mig på grund av olika händelser, och med den visheten så blir mitt kommande projekt helt enkelt det svåraste jag kommer att göra någonsin… Att inte inleda mig i något projekt, stort eller litet som jag vet ändå kommer ta all min tid och all min kraft av mig. Jag ska helt enkelt bara göra små saker då och då som jag tycker är kul, och endast för min egen glädjes skull. Allt annat, nytt eller gammal är det nu helt slut med.

Så, detta nya projekt kommer som sagt bli det svåraste någonsin…

IMG_3680

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail