Superduperatleten Bull

Är väl ett ord som bara finns i drömmarnas värld, men en gammal gubbe får göra så gott han kan. Men har man bara ett öppet sinne och vågar se lite framför näsan så kan en dag som denna bli riktigt kul och trevligt.

Som sig brukar tog jag min 5 kilometers runda till fots efter att ha sugit i mig en massa häxbrygd bestående av flädersaft och ingefära och honung. Det gjorde gott i den rossliga halsen. En smått komisk incident vid ett övergångsställe tog bort alla negativa tankar idag då jag och den unga bilisten inte riktigt visste var vi hade varandra. Det slutade i ett gott skratt hos oss båda.

badgubbeSedan badhuset, simhallen, bakteriehärden… eller vad ni vill kalla det. Skönt som tusan är det i alla fall att simma en stund och sedan ta en rejäl bastu.

Men man blir lite avis på de där två tjejerna som simmar fortare än jag, längre än jag och dessutom har kraft och ork att prata med varandra hela tiden.. hur i tusan klarar de av det? Jag har fullt upp att hålla mig flytande.

Sen är det nog bara att inse att jag är gammal, för det är nog bara min generation som duschar nakna idag. Så var det när jag gick i skolan för en massa år sedan, men idag tvättar man sig med badbyxorna på, om man överhuvudtaget tvättar sig vill säga. Snacka om att krångla till det för sig.

Nåja, badbyxor är visst inte heller på modet längre, så mina från 70 talet är det väl antikvärde på nu. Nåja, vad spelar det för roll, JAG har mått gott en stund och har man bacillskräck kan man alltid duscha hemma igen.

Nu är jag trött, skakis och behöver vila lite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail