Sökandet efter liv eller död..

November och december kan vara de mörkaste månaderna på hela året.

Igår ville jag försöka fotografera frost, eller frostiga ting i vår natur. Frusna löv, gamla frukter vid äppelträden, rönnbär, stenar, pinnar eller bara helt enkelt det som kommer i min närhet och som berör..

Det som slår mig är att jag bedriver ett sökande efter något som är dött och visset, eller något som envist fortfarande kämpar.. Dött, visset eller vackert levande spelar ingen roll. Det måste dock beröra mig.

Dessvärre missade jag skärpan på samtliga bilder igår, och på nästan samtliga bilder idag med. Dessutom var frosten borta idag, så jag blev blåst på konfekten två gånger kan man säga. Nåja, lite lön för mödan fick jag, eller promenaden bar frukt , eller hur det nu heter.. Några få enstaka bär som orkat hänga kvar på busken får vara lönen för mödan idag. Mer av känsla än fotografiskt perfekt..

Vinterns sista frukter och bär
Vinterns sista frukter och bär
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail