Sexvideos, nakenbilder och private rooms..

I många bloggar finns dessa ingredienser idag. Nåja, var person ansvarar för sina egna handlingar och själv tror jag inte att dessa små ting skulle göra min blogg något mer läsvärd.. Fast, kanske, om någon vill se min ballongmage så kanske jag kan skapa ett “private room” just för dig 😛

Skämt och sido, efter mina år med countrymusiken skulle jag kanske skriva mer om det här i bloggen. Men jag är faktiskt lite trött på musik just nu. Efter alla år så blev intresset att lyssna och njuta till en hobby som sedan växte till ett dagligt arbete med mer krav än njutbar harmoni. Ord som eldsjäl känns nästan mer som att man bränner ut sin egen själ till förmån för någon annans njutning.

Därför har denna sommars engagemang för radion gått på sparlåga till förmån för mig själv. Jag har sökt harmoni och egen njutning, ja, det kanske passar med orden “private room” här. Ett privat rum där mitt eget ego kommer först, min egen njutning, personliga upplevelser eller helt enkelt bara “få vara mig själv en stund”

Jag tror inte att man kan fortsätta brinna för något när det börjar bli ett “måste” istället för glädje. Jag tror man måste få insupa nya energier, känslor, upplevelser från andra saker för att orka fortsätta brinna. Jag hoppas ni alla förstår detta, och att ni har överseende med alla oss som jobbar ideellt med våra intressen för att vi och ni ska kunna känna glädje med just vårt gemensamma intresse.

Just nu vräker regnet ner och veckan har varit i förkylningens tecken, och det känns långt borta att ge sig ut i skogen för att ta några fina bilder eller njuta av naturen, eller ens att ta en promenad. Men veckan har trots allt sex andra dagar, så man vet inte var och när nästa njutning uppenbarar sig.

Må väl och glöm inte bort dig själv.

710-leaf

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail