Riktiga män gråter inte…

Sicket trams…
Jag gråter, ofta, men sällan av att jag är ledsen, utan mestadels av glädje och kärlek. Kärleken till musiken jag älskar, känslan i varenda liten vrå av min existens när musiken når ända fram till hjärta och själ och vartenda hårstrå reser sig på kroppen. Då går det inte att hålla tillbaka tårarna även om jag vill.

Jag kan gråta på begravningar, jag kan gråta på bröllop, jag kan gråta till en känslosam scen i en film. Jag tror nog jag gråter lite till och från faktiskt. Det är ganska skönt, speciellt när mina ögon vågar öppna sig och ta in all kärlek och vackra syner in i själen.. Och jag skulle inte vilja byta bort det mot allt guld i hela världen.

Riktiga MÄN gråter, vågar visa sina känslor, vågar känna sina känslor, vågar vara mjuka och kärleksfulla och se allt det vackra vi har runt om oss. tears1

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

4 kommentarer

  1. Du är en RIKTIG MAN som vågar visa tårar, känslor och kärlek
    Män har mycket att lära av dig. <3

  2. Starkt skrivet! Det ska bli intressant att följa vilka vägar den här bloggen tar eller ditt skrivande i allmänhet. Jag får säga att jag är nöjd i alla fall. Bra blogg!

Kommentarer är stängda.