När känslorna styr

När känslorna styr mitt bildskapande.

Jag är en känslosam person och det vore kanske konstigt om inte motiven jag ser också präglas av mina känslor. Men om det är bra eller inte, det vet inte jag. Inte heller vet jag om bilden blir bra. Jag vet dock att det påverkar mig och mina känslor på ett positivt sätt.

Och på tal om känslor så hade jag bildvisning på fotoklubben häromdagen. Mina känslor säger att det är livsfarligt att visa bilder, för tänk om ingen gillar dem.. men jag upplevde allt ett positivt gensvar och det är ju bra för sina egokänslor, eller hur?

Ett möte i en minneslund
Ett möte i en minneslund

Och när egot får en liten boost så känns allting bra mycket lättare inför konstnatten 2018, där jag tillsammans med en vän ska ställa ut bilder. Utställningsplats är snart klart, och om det blir som det är tänkt kan man bara ödmjukt tacka, för bättre plats är svårt att hitta. Nu gäller det bara att hålla sig sval om huvudet, varm om ryggen, och inte få kalla fötter.. 🙂

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail