Kreativ härdsmälta!

En sån som jag får Kreativ härdsmältor till och från. Jag tror det hänger ihop med för lite mental ork och för mycket tankeverksamhet. Det hänger även ihop med om andra påverkar mig mentalt, tror jag.

Vad händer då? jo, hos mig bruka det börja med en tanke, en story, eller en idé till en idé, som jag fått en idé till! Ja, det låter inte så svårt, men när tankarna ska ner på papper så händer något. Det blir tomt, som i en grotta där det ekar.. halååå, allå allå, lå, lå………. Ibland börjar jag skriva, men tanken och skriften blir olika. Nya idéer kommer och jag försöker med dem, men det blir lika knasigt. En story som inte alls är lik den i tanken.

Eller så, som idag, då jag gick ner i tvättstugan och inte ens kom ihåg hur tvättmaskinen fungerade.. Men jag kom ihåg att städa, det ska ni veta, för ingen man i tvättstugan vill komma på kant med tvättstugepoliserna. Fast precis nu kom jag ihåg att jag inte flyttade tvättpluppen.. Tänk så snurrigt det kan bli.  Bäddat för trubbel!

Tänk om vi hade en dators funktioner, så man kunde göra en ominstallation i den tomma hjärnan och komma igång och bli Kreativ igen? Tänk om man kunde köra en hjärn-rensning i skallen? Tänk om det fanns programvara att installera så kreativiteten kom tillbaka? Och tänk, om man vore som en dator, då skulle man ju kunna stänga av det förvirrande snurrandet och återkomma en annan dag! Kanske skulle man installera programmet “skydd mot skadlig hjärnverksamhet?”

Ja tänk! Äsch, inte vet jag! Något var det bara tvunget att få slippa ut ur skallen idag, då 4 olika uppslag ligger och väntar på att de ska kännas rätt…

“Ett fel har uppstått, kreativitet kunde inte installeras! Var god starta om… ctrl/alt/del”

3503319618

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail