Konstnatten Falköping-Tidaholm 2018

Min utställning på Tidaholms museum
Min utställning på Tidaholms museum

Konstnatten 2018 är över och jag har precis genomfört mitt livs första utställning. Det första som kommer till mig så här bara timmar efter att jag kommit hem igen är vilken enorm respons jag fått från alla er som besökt utställningshallen.

Jag är så ödmjukt tacksam av hela mitt hjärta och det har stundtals varit svårt att hålla glädjetårarna borta när jag fått prata med er besökare och ta del av era åsikter, beröm och känslor. Vilken kraft och lärdom detta har gett mig.

r jag för ett år sedan bestämde mig att jag ville göra detta, så visste jag nog inte riktigt varför? Jag visste bara att jag ville visa er vad jag gör och vad jag tycker om..
Nu vet jag varför man gör detta! Det är för att få känna all kärlek från er alla som tog er tid att komma och besöka mig

Jag vill rikta ett stort tack, först till alla er som besökte, inte bara mig utan även Kristian DonKrillo Nilsson Nilsson och Ewa Hoppe på museet i Tidaholm. Min fantastiska dotter Caroline Gyllingberg för all hjälp och Maj Arvidsson för stöd och transport och såklart Ankie Rutgersson för all kärlek du visat när du trott på mig. Sist men inte minst personalen på Tidaholms museum för all hjälp och stöd.

Just nu är jag väldigt trött, väldigt glad och väldigt full av ödmjukhet och nya lärdomar och väldigt nyfiken på nya projekt.

Med kärlek

#konstnattenfalköpingtidaholm2018 #konstnatten2018 #tidaholmsmuseum

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail