Jag har bestämt mig, Har du?

En sån här dag är det väl ganska troligt att det är lätt att bestämma sig. Det är lätt att tycka, det är lätt att må skit.. Det är lätt att ruttna ihop totalt..

Tänk att man verkligen ser allting i grått. Ögonen värker av bristen på ljus, och huvudet värker av bristen på syre. Just en sådan dag är det idag. En dag att ruttna ihop av det evigt gråa, tjocka, kladdiga, äckliga. blöta regnet på tvären som tillsammans med det envisa lågtrycket gör att man känner sig som i en blöt, slemmig gelébubbla!

Jag har bestämt mig, Jag har lagt min röst. Har du? Det är ett äckelpäckel väder…

Men i morgon är det en ny dag, och med den önskar jag mig sol igen så mitt sinne kan skina, och mitt humör bli på topp. Hej hopp! 🙂

glasögon

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail