Jag fick frågan….

varför bloggar du? Du har ju Facebook. Jo, jag har ställt mig den frågan jag med, och svaret på den är lite komplicerad.. Jag vet inte!

roadcross

När livet ser ut som på bilden ovan, och jag inte hittar harmoni till mina känslor, så kastar jag mig ofta rätt ut i något nytt. Utan att för den delen ens reflektera på vad som är rätt, eller om det är fel. Ibland går det åt pipsvängen, ibland blir det ganska bra, ofta får jag en hel del kritik som kan ge ångest, men jag gör det alltid av en känsla, min alldeles egna känsla. Och känslor kan inte alltid tänka klart.

Känslorna leder mig in i ett sökande efter något som betyder något för mig, något som ger mig glädje och harmoni. Så kära blogg, kära dagbok, kära något, vad ska det bli av oss? Ja det får framtiden utvisa. Men låt oss tillsammans fortsätta att känna att vi har känslor.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail