Follow the flow…

Ja, att kunna följa med i flödet när det går bra är nog ganska lätt. Man svävar på moln, glädjen sprudlar, mungiporna ler ständigt och livet springer på som ett framrusande godståg, omöjligt att stoppa och energin, den bara ökar för var dag..

Men, ett stort men…

Jag är grymt ödmjuk till mitt underbara flöde just nu, för jag vet att rätt som det är tar det stopp. Det gör det alltid. Det vet jag, av bitter erfarenhet. Så det är nu det är extra viktigt att vara på min vakt så jag inte bränner ur all glädje ur min själ för fort, man ska fan suga på karamellen så länge det går va? Därför njuter jag så mycket jag orkar just nu.  En dag kan plötsligt karamellerna vara slut.. 

I korta drag är det detta som hänt.. Först så vann jag klubbtävlingen i fotoklubben, sedan lyckades jag att vinna 6 månader avgiftsfritt på gymmet… Lite småvinster på triss, och ett usb i klubblotteriet, och sedan sade en riktig fotograf till mig.. “Du är ju djävulusiskt duktig tycker jag.”  . Sen minns jag inte mer 😛 Det svartnade av ödmjuk glädje.  Men det är faktiskt en ren egoboost alltihopa!

Vandringspriset, medaljen och min gamla kamera.
Vandringspriset, medaljen och min gamla kamera.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail