Det här med sin egen bildstil

Det här med sin egen bildstil är något som ofta diskuteras. Den fotografen gör så, och den gör si, och så vidare. Jodå, nog har jag funderat en hel del på det också. Sanningen är väl att jag vill kunna allting, Natur, Porträtt, Street, Barn, Bröllop, och vad det nu kan vara. Jag tror dock att det måste komma från hjärtat det man gör.

En stil som tilltalar mig väldigt starkt är att fånga det utsatta, det ensamma, den stilla misären mitt ibland oss alla andra som rusar på i vår inrutade vardag.  När man har stigit på godståget så är det sällan det spårar ur och man missar allting runt omkring sig. Det går helt enkelt för fort.

Det är det jag vill se, det jag vill känna, uppleva och fånga på bild. Men, och ett stort men igen.. det är kanske inte så som bilden visar..  För hur var det nu någon kändis sade? Jo, Konst är en lögn som visar sanningen..  Så vad är sanning och vad är lögn?

Den gamle, hans metspö och alla osynliga tankar..
Den gamle, hans metspö och alla osynliga tankar..

Glöm inte att andas då och då!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

2 kommentarer

  1. Va är det som säger att han är ensam. Han är säkert jättenöjd med sin situation. The fear is in the eye of the beholder…..

    1. Helt rätt. Jag citerar slutet på stycket där det står precis det du säger… ” Men, och ett stort men igen.. det är kanske inte så som bilden visar..  För hur var det nu någon kändis sade? Jo, Konst är en lögn som visar sanningen..  Så vad är sanning och vad är lögn?”

Kommentarer är stängda.