Den långa vägen..

.. känns ibland extra lång..

Fast så kanske ni alla känner då och då? Viljan att skapa något, viljan att utvecklas, viljan att bli bättre.. Viljan.. Ibland finns fan inte viljan fast jag vill. Det är då vägen blir extra lång och kall.

Nu vill jag egentligen inte så väldigt mycket. Först ska jag klara utmaningen på gymmet, sedan ska jag anmäla mig till konstnatta. Fast då måste man ju ha bra bilder, och när viljan att ha ett bra självförtroende saknas, så… Halvajäklavättern ska rundas också i sommar på något sätt.. Jag har en mästartitel att försvara i fotoklubben.. Allting är sååå långt borta. Men ändå inte!

Bäst vore väl att sätta sig ner och bara njuta av att bli äldre, att hinna se allt det vackra som människor mitt i livet inte hinner med att se, njuta av stillheten, ödmjukheten, barnbarn, stjärnorna och dammtussarna. Ja inte vet jag. Nu laddar vi upp för nästa aktivitet i morgon..

Vinterväg i Skaraborg
Vinterväg i Skaraborg. Tidaholm.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail