Dag två utan …

… en cigarett är egentligen ingen tid alls, men ändå hur lång tid som helst.

Egentligen går det oförskämt bra att låta bli tobak. Visst, en del märkliga känslor och konstiga beteenden kan jag allt erkänna att jag har.. T.ex.

Förmiddag:
Den tiden påminner jag om en som har både Alzheimer och Parkinsons samtidigt.. Virrar runt i huset utan att veta vad jag skulle göra, och allt det görs i en kropp som skakar hela tiden. Nåja, efter en del kaffe, en morot, mer morötter, frukost och 6 kilometer irrande på byn så känns det ganska gott trots allt.

Eftermiddag:
Trött efter förmiddagens kaos. Tänkte vila, men hjärnan verkar göra en defragmentering på vartenda litet kvarvarande kluster, så det blev ingen ro till att ligga still… Kommer på mig med att ständigt gå till köket… i reklampauserna på tv, efter en bit choklad, (VARNING: låt bli socker om du ska sluta röka….) i brist på sysselsättning.. ja lite när som helt enkelt.

Funderingar:
Vad tusan ska detta vara bra för? Jo, jag ska, nej skit i det, jo, jag ska.. ja ni vet! Abstinensen, monstren och trollen gör sig ständigt påminda idag med. Hjärtklappning, andfåddhet, yrsel och huvudvärk. Svettningar och dimmig syn.

Jag kikar in i kyrkfönstret, ber en kort snabb bön… KAN DU HJÄLPA MIG HÄR ELLER? Fast jag ser ut genom fönstret på andra sidan… och funderar vidare..
JAG SKA, JAG KAN, JAG VILL… eller… Jag kom, Jag såg, Jag ……….

I morgon är det dag 3.

För att vinna måste jag tro!
För att vinna måste jag tro!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

1 kommentar

Kommentarer inaktiverade.